Galleri 2ti Galleri 2ti Galleri 2ti

Lidt Blå Bog

Hele familien samlet til vores guldbryllup

Hver enkelt livsalder som den bedste - skønt!!

Vi er begge i hvad man kalder for den tredie alder. Men vi er så heldige, at det viser sig, at den alder er ligeså spændende som de to foregående aldre: Børne- og ungealderen og voksenalderen!

Når vi ser tilbage på vores voksenliv og frem til vores seniorliv, hører nedenstående til blandt højdepunkterne i tilværelsen.

  • Ud over taknemligheden over at have hinanden,  har vi først og fremmest vore tre voksne børn, der alle lever trygt og godt med deres familier. Vi glæder os over at kunne følge dem hver især i deres spændende arbejde, og deres familieliv med ægtefæller og børn!
  • Et andet fælles højdepunkt i vores tilværelse har været Hørby Ungdomsskole, der i dag hedder Hørby Efterskole. At være med til at starte den i 1972 og derefter forstanderpar i mere end 30 år har været stort.

Derudover har vi hver især været optaget af en lang række spændende opgaver.

EMMY

  • Emmy stod for opbygningen af og den daglige ledelse af køkkenet på Hørby Ungdomsskole. Hun har været medlem af menighedsrådet i Hørby – og senere - efter at være flyttet til Sæby af Sæby menighedsråd. Hun engagerer sig i mange former for socialt hjælpearbejde, og har mange år været formand for lokalforeningen for Kræftens Bekæmpelse i Sæby. Også gennem sit engagement i Sæby Y's Men's Club er hun engageret i både det nationale og internationale hjælperbejde.  Og hun trives når hun er med til at arrangere Syng Sammen formiddage, basarer og Caféer i kirkens regi!                       

FINN

Finn blev uddannet indenfor detailhandel og dekoration inden han senere blev lærer. Exam. Pæd. i religion og livstolkning. Forstanderjob i Hørby. Han har været med i politik siden kommunesammenlægningen i 1970, hvor han blev valgt til Give byråd. Efter flytning til Vendsyssel har han en årrække siddet i Sæby byråd. Han var valgt for sidste periode til Nordjyllands amtsråd og efter seneste kommunalreform har han siden 2006 været valgt til regionsrådet i Region Nordjylland, hvor han havde plads i forretningsudvalget frem til 2014, da han stoppede med politik. Han er aktiv billedkunstner. Han har været optaget på censurerede udstillinger og har lavet flere udsmykningsarbejder. I Sæby har han sit eget Galleri 2ti.